BARO-ADLİYE VOLEYBOL TAKIMIMIZ YARI FİNALDE

21.11.2022 10:40:36
  • Büyük Font
  • Küçük Font
  • Sayfayı Yazdır
BARO-ADLİYE VOLEYBOL TAKIMIMIZ YARI FİNALDE
Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde ASKF ve Voleybol İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası 10 takımın katılımıyla başlamıştır.Turnuva kapsamında yarı final müsabakaları 21.11.2022 tarihinde tamamlanacak olup ;Muğla Barosu takımı A grubunda mücadele ettiği rakiplerini eleyerek yarı finale yükseldi.
 
 
Muğla Çevre Şehircilik takımı ile 18.11.2022 tarihinde oynanan müsabakada 3-0 galip gelmeyi başaran Baro Adliye Takımının yarı finaldeki rakibi ise Muğla Büyükşehir Belediyesi -İtfaiye takımı oldu.
 
 
21.11.2021 günü saat 19.00’da başlayacak olan yarı final müsabakalarında Muğla Barosu ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye karşılaşması ise saat 21:00de Meslek Yüksek Okulu Salonunda gerçekleşecek.
 
 
Turnuvaya Milas avukatlarından Burak Aşıcı,Mehmet Salih Kaçar,Kadir Bingöl,Yücel Türkoğlu ,Onur Karadere ;Muğla avukatlarından Berrin Barut,Evrim Çağlayan ve Betül Atasoy ;Fethiye avukatlarından Ufuk Kaya , Metehan İlhan ve Adalet personellerinden Fatih Acar ,Nevzat Serhat Halat ve Gürsel Alaşehirli katılım sağlamakta olup etkili ve mücadeleci oyunlarıyla yarı finale yükselmeyi de başarmışlardır
Fotoğraf Galerisi