Muğla Barosu ve Shell Atlas Filo

23.09.2021 09:23:10
Muğla Barosu ve Shell Atlas Filo

• Shell istasyonlarında geçerli olmak üzere indirim sağlayacak olan Shell Club Smart Extra Card’ın MUĞLA BAROSU'na kayıtlı üyelerine güncel pompa fiyatı üzerinden %4 indirim sağlayacaktır.

• Tüm Türkiye de yeralan1100 civari istasyonun 950 istasyonunda Shell Club Smart Extra Card bulunan üyeler yakıt alımı öncesi istasyon görevlisi arkadaşlara kartı verip okutmaları yeterli olacaktır.

• Alınan yakıt sonrası bilgilendirme fişinde avantaj ve kazançlar yer alacaktır.

• İndirim Dizel, Benzin, LPG olmak üzere tüm ürünlerde geçerlidir.

• İndirim kartları için her hangi bir ücret talep edilmemekte olup ücretsiz olarak kargo ile gönderim yapılacaktır.

• Birden fazla aracı olan üyelerimiz araç sayısı kadar kart talep etmelidirler. (Her kart bir araç plakası için kullanılmaktadır. )

• Kartın kaybedilmesi, plaka değişikliği ve hatalı kartlar da üyelerin tarafımıza bilgi vermesi dahilinde adreslerine ücretsiz olarak yenikartlar kargo yolu ile iletilecektir.

• Muğla Baro üyelerinin yararlanabilmesi için gerekli evraklar : Avukat kartı, araç ruhsat resmi ve kargo adresi tarafımıza iletilmesi yeterli olup başvurular mail adreslerimizden veya whatsapp numaralarımızdan yapılabilmektedir.

İletişimBilgileri

Mail Adresi                               : info@atlasfilo.com.tr