BARO-ADLİYE VOLEYBOL TAKIMI FİNALDE..

23.06.2022 13:54:39
BARO-ADLİYE VOLEYBOL TAKIMI FİNALDE..

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde ASKF ve Voleybol İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen Muğla Valiliği Kurumlararası Voleybol Turnuvasında Baro- Adliye Voleybol takımımız finale yükseldi.

Grup müsabakalarının ardından çeyrek finale yükselen takımımız  İl Jandarma Komutanlığı ile  oynanan müsabakadan  3-2 galip gelmeyi başarmış,

Yarı final müsabakasında İl Emniyet Müdürlüğünü de 3-1 mağlup etmeyi başaran takımımız finale yükselmiştir.

FİNAL MÜSABAKASI 24 HAZİRAN CUMA Günü Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ile  saat 20.30 da Menteşe Spor Salonunda oynanacaktır.