18-19 Temmuz 2020 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışmasında Muğla Barosu takımımız Ege Bölgesi ikincisi oldu.

27.07.2020 15:52:32

18-19 Temmuz 2020 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışmasında Muğla Barosu takımımız Ege Bölgesi ikincisi olmuş, baromuzu ve bizleri gururlandırmışlardır. Gösterdikleri başarı ile daha önemlisi yarışmadaki meslek etiğine uygun davranışları ve onurlu duruşları nedeniyle başta takım çalıştırıcımız Avukat Emin Koca, takım üyelemiz Stj. Av. Hilal Uğur, Stj. Av. Hilal Canan Üstün, Stj. Av. Aslıhan Uslu, Stj. Av. Esra Karacık, Stj. Av. Leyla Özer, Stj. Av. Mustafa Abalıoğlu, meslektaşlarımız Av. Elif Serenay Palaska ve Av. Yağmur Türkel’e baromuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.