Bu ülkenin hukukuna göz diken alçaklar, 15 Temmuz günü silah zoruyla Anayasayı ortadan kaldırmaya kalkıştılar.

13.07.2018 15:20:42

Demokrasimize kast eden hain darbe girişimini ve tüm destekçilerini 15 Temmuz 'un ikinci yılında nefretle lanetliyoruz.

“Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak. Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak" dizelerini özümsemiş yurtsever milletimiz, hainlere geçit vermeyip, hukukuna, anayasasına sahip çıktı.

Bu sahiplenişte hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet, kahraman gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz.
Muğla Barosu Yönetim Kurulu Adına Baro Başkanı Av.Cumhur UZUN